Milkana designer алуминиеви прозорци
Серията алуминиеви прозорци "MILKANA DESIGNER" е за онези, които искат да бъдат различни.
Milkana designer дизайн
Дизайнът оставаме на вас. Вие решавате дали искате прави и стилни форми или предпочитате меки и заоблени линии, дали харесвате модернизма или сте фен на класиката.
А за цветовете – намислете си цвят и ние ще го изпълним.
Имате ли достатъчно въображение?

Milkana designer дизайн на прозорец
Milkana designer функционалност
Серията алуминиеви прозорци "MILKANA DESIGNER" е с конструктивна ширина 60 мм на касата и 67,5 мм на крилото. Алуминиевата профилна система е разработена, така, че с минимално количество алуминий да се постигне много добра статика. Това означава, че на добра цена ще получите прозорец с много добри качества.
Серията алуминиеви прозорци "MILKANA DESIGNER" се произвежда от профили със специално изработен канал за PVC обков, което означава, че сме избегнали една от слабите точки на типичните алуминиеви прозорци – обкова. Стандартният обков за алуминиева дограма е доста по-различен от този за PVC дограма:
- има само една точка на заключване – в зоната на дръжката, за разлика от обкова за PVC, който има точки на заключване по целия периметър на крилото. Това от своя страна води до не добра херметичност при затворено положение, както и не добра взломоустойчивост. При алуминиевите прозорци "MILKANA DESIGNER" този проблем е решен с висококачествен немски обков за PVC дограма с високо ниво на взломоустойчивост, дори и в базовия вариант.
Серията алуминиеви прозорци "MILKANA DESIGNER" се изработва от термоизолирани профили с висока степен на топлоизолация, дължаща се на 24 милиметровите полиамидни ленти вградени в профилите. Тези полиамидни ленти служат за бариера между външната и вътрешната стена на профилите. Тоест, тъй като алуминият като материал е добър проводник, полиамида възпрепятства предаването на топлина от вътрешната към външната среда и обратно.
Milkana designer функционалност
Milkana designer дизайн
Създавайки серията "MILKANA DESIGNER" ние си поставихме за цел да удовлетворим не само естетическите и функционални изисквания на своите клиенти. Наша основна грижа е икономията на енергия.
В съчетание с високоенергийния стъклопакет "MILKANA ENERGY III" (Ug = 0,6 W/m²K), серията "MILKANA DESIGNER" достига много добри стойности на топлоизолация – до Uw = 1,6 W/m²K Въздухонепроницаемост – клас 4
Водонепроницаемост – клас Е1950
Издръжливост на вятър – клас С5
Звукоизолация – 40 dB
Взломоустойчивост – клас WK 2
Milkana designer ефективност

ОСТАНЕТЕ СВЪРЗАНИ С НАС

instagram skype gplus

Редовен член на Сдружение български врати, прозорци и фасади

Сдружение български врати, прозорци и фасади

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).