С какво сме различни

МИЛКАНА е в бранша от 2003 година, този опит ни позволява да Ви предложим и препоръчаме системи и решения, доказали се във времето. С годините сме подбрали най-добрите материали и доставчици, така, че да можем да отговорим на всеки бюджет, без да пренебрегваме качеството. За нас е важно не само стойността на продукта, за нас е важно какво ние даваме от себе си за тази стойност, т.е. какво Вие, като клиент ще получите повече за парите които давате:

Showroom Milkana

УДОБЕН И ПРОСТОРЕН ШОУРУМ

Едно място, на което можете да видите много неща. Такъв шоурум изисква не само голяма инвестиция, но и професионализъм и качество на обслужване далеч по-високо от това в традиционните офиси за дограма.
Технически отдел Милкана

ТЕХНИЧЕСКИ ОТДЕЛ

Тук идеите се превръщат в решения. Нашите специалисти ще се погрижат да задоволят всяко Ваше изискване. Всяка работа се проектира и произвежда индивидуално, съобразено с Вашите желания.
Офериращ отдел Милкана

ОФЕРИРАЩ ОТДЕЛ

Любезните ни консултанти ще Ви направят пълна и много подробна оферта, предоставяща ясна и цялостна визия за икономическите инвестиции и гъвкавост при избора.
Производство Милкана

ПРОИЗВОДСТВО

Добре оборудвана и организирана производствена база с три отделни производствени цеха: Цех за производство на стъклопакети и обработка на стъкло, Цех за производство на PVC дограма, Цех за производство на алуминиева дограма и външни ролетни щори. Добре квалифицирани специалисти и контрол на качеството на всички нива от производството.
Офериращ отдел Милкана

КАЧЕСТВО

Сертифицирана система за производствен контрол ISO 9001:2008, благодарение на която, качеството на всеки продукт се проследява от момента на поръчката до момента на монтажа. Всички продукти на Милкана са изпитани в акредитирани лаборатории и са в съответствие с хармонизираните европейски стандарти.
вижте Милкана ООД - политика по интегрирано управление
Отдел по монтаж на Милкана

МОНТАЖ

Квалифицирани и сертифицирани монтажни групи – те са последната, но може би най-важната брънка от веригата, защото колкото и красив и качествен да е един продукт, не е ли монтиран перфектно всичките му качества и предимства губят стойността си.
Милкана дава 5 години гаранция

ГАРАНЦИОННА И ИЗВЪНГАРАНЦИОННА ПОДДРЪЖКА

Милкана дава 5 години гаранция на своите продукти. Реагираме бързо и се отзоваваме веднага на всеки проблем, независимо дали продуктът е в гаранция или не.
Милкана дава 5 години гаранция

С ГРИЖА КЪМ ПРИРОДАТА

Ние от Милкана работим с голямо чувство за отговорност към природата и нашата планета. Използваме само екологично чисти рециклируеми материали. Постоянно следим най-новите зелени технологии и разработки свързани с екологичното производство. Рециклираме всички отпадъчни продукти – стъкло, алуминий, пластмаса, хартия. Нашите прозорци и врати са проектирани и произведени изключително с цел ефективно спестяване на енергия, осигурявайки по този начин значителен принос към опазването на околната среда.

ОСТАНЕТЕ СВЪРЗАНИ С НАС

instagram skype gplus

Редовен член на Сдружение български врати, прозорци и фасади

Сдружение български врати, прозорци и фасади

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).