Вътрешни щори - Руло
Бъдете в крак с модата…
Със своята палитра от цветове и модели руло щорите Ви дават възможност да развихрите въображението си. Бъдете креативни и създайте неповторима атмосфера в дома си с разнообразието от прозрачни, полупрозрачни и непрозрачни платове, в десетки разцветки и десени.

Най-впечатляващи са платовете „Ден и Нощ“, комбиниращи плътна и прозрачна материя в едно. Регулирате пропускливостта само с едно движение.


Модели:
  • Класически модел
  • Модел с декоративна алуминиева кутия и водачи в цвета на дограмата
(бял, кафяв, светъл дъб, златен дъб, орех, махагон, череша и възможност за други цветови желания). Изключително функционален и изчистен вариант, при който щората е възможно най-прибрана, плата се движи плътно до стъклото, а елегантните водачи придават завършен вид, като не оставят видими фуги. Може да сте сигурни, че уединението Ви е гарантирано.
  • Руло щори с усилен вал, подходящи за големи витрини
Този модел е създаден, за да бъдат направени щори с големи размери, които да бъдат лесни за управление, въпреки тежестта си. Техният вал е по-голям от този на стандартното руло и е скрит в алуминиева кутия. Кутията е налична само в бял цвят и при някои модели има възможност да бъде декорирана с плата. Голямо удобство е автоматизацията. Можете да избирате от управление с бутон и управление с дистанционно. Захранването на ел.мотора може да бъде или с 220 V или със специална литиева батерия, издържаща до 2 години.
  • Руло щори за прозорци с наклон /капандури/
Този модел е разработен за PVC и алуминиеви прозорци под наклон. Вала, около, който се навива плата е обърнат към стъклото (необходимо е стъклодържателя да е дълбок), декоративни профили обграждат рамката на стъклото, контролирайки отлично светлината и видимостта.

Щората се управлява чрез малка дръжка, чрез която движите долния профил, когато плата стигне желаното положение, просто спирате - не е необходимо нищо да застопорявате.
Вътрешни щори - Руло
Вътрешни щори - Руло
Руло - за прозорци с наклон

ОСТАНЕТЕ СВЪРЗАНИ С НАС

instagram skype gplus

Редовен член на Сдружение български врати, прозорци и фасади

Сдружение български врати, прозорци и фасади

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).