Вътрешни щори - Вертикални текстилни
Ултра стилен аксесоар към всеки прозорец ...
Плисе & Дует® щорите комбинират ултра модерен дизайн и великолепен контрол на светлината, редукция на температурата и видимостта. Покриват голям спектър от прозорци с неправилни форми, запазвайки своята функционалност и различни форми на управление. Предлагаме Ви 3 начина на управление, 9 модела на движение на плата и модел "ден & нощ" - една щора с два различни плата.

Платовете за Плисе щори (20 мм гънки) предлагат специфичен вид и гама от полупрозрачни до 100% затъмняващи платове, негорими, антистатични и влагозащитени платове, включително платове с рисунки и мотиви за детски стаи.

Платовете за Дует® щори имитират структурата на пчелната пита (в разрез - шестоъгълник) и имат отлични термоизолационни характеристики. Още повече двустенната структура на плата го прави екстремно здрав, ширината на гънките се запазва еднаква по цялата височина на щората.

Възможна е изработката на щори за над 20 форми на прозорци, управлението може да бъде с корда, дръжка, синджир или електродвигател. Има и модели, подходящи за прозорци с наклон до 15°. Предлагаме три цвята на профили и окомплектовка - бял, кафяв и сив.

Плисе & Дует щорите модел "ден & нощ" съчетават два различни плата в една щора - най-често единия плат е полупрозрачен (за през деня), а другия плат е 100% непрозрачен (за през нощта). С движението на средния профил определяте кой плат е разпънат и кой плат е събран. Възможни са и всякакви междинни положения на двата плата
MILKANA Плисе щори

ОСТАНЕТЕ СВЪРЗАНИ С НАС

instagram skype gplus

Редовен член на Сдружение български врати, прозорци и фасади

Сдружение български врати, прозорци и фасади

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).