Хоризонтални вътрешни щори
Традиционното е винги актуално
Хоризонталните щори са най-често използвания слънцезащитен продукт поради своята надеждност и практичност. Внушителният брой от цветове, модели и екстри, способността им за превъзходно регулиране на светлината и видимостта, лесната им употреба - са превърнали хоризонталните щори в незаменим функционален и декоративен елемент във всеки дом и офис.

Ламелите са произведени от алуминий с ширина 16 или 25 мм, цветното им лаково покритие е с вечна гаранция. Прецизната изработка на управляващите механизми и висококачествени материали гарантират безпроблемна употреба с години наред.

Предлагаме 80 цвята.
Хоризонтални вътрешни щори
Модел - Пред стъкло
Модел "Пред стъкло"
Съобразявайки се с индивидуалните Ви изисквания, предлагаме многообразие от размери, форми и начини на закрепване на Вашите щори, включително и върху наклонени прозорци.
Хоризонталните щори модел Пред стъкло се монтират от вътрешната страна на прозореца (към помещението). Подходящи са за всички видове дограма, витрини и преградни стенни.
Възможно е монтажът на щората да се извърши между стъклодържачите на дограмата (плътно до стъклото). Предимството е, че щората застава на едно ниво с профила на дограмата и не пречи на въртенето на дръжката на крилото. Ако целите оптимално затъмнение и пълен контрол на видимостта, е по-добре да изберете монтаж, при който щората да застъпва стъклодържачите.
Модел - Пред стъкло
Модел - Black Out
Модел - Black Out
Модел - Ultimate
 
Модел - Ултимейт Мегавю
Модел - Ултимейт Мегавю

ОСТАНЕТЕ СВЪРЗАНИ С НАС

instagram skype gplus

Редовен член на Сдружение български врати, прозорци и фасади

Сдружение български врати, прозорци и фасади

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).