Milkana INOVATION PVC плъзгащи системи
Големите прозорци към градината или верандата винаги са обект на възхищение. Колкото са по големи, толкова по-просторна гледка Ви откриват. Помещението се изпълва с естествена светлина и красотата на природата влиза във Вашия дом. Дори и когато сте вътре може да бъдете навън.
PVC плъзгащи системи - функционалност
PVC системата за веранди от серията "MILKANA INOVATION" предоставя възможност за отваряне на големи пространства, чрез изнасяне и паралелно плъзгане на големи крила. Въпреки, че са доста тежки, имайки в предвид и тройния стъклопакет, благодарение на специалния механизъм HAU TAU ATRIUM SP КOMFORT отварянето става с лекота, а само с едно леко движение крилото се затваря само, за Вас остава просто да завъртите дръжката и да сте сигурни, че домът Ви е изолиран и защитен. Благодарение на прозорците за веранди “MILKANA INOVATION” Вие пестите пространство и печелите гледка. Плъзнете цялото остъкление, за да разширите всекидневната. Системата предоставя възможност за широко отваряне – до 4 м без да се налага крилата да навлизат в помещението и да Ви пречат. Не е нужно да местите предмети всеки път, когато искате да проветрите.

Предимство е не само в лекото отваряне и затваряне, а също и във вграденият механизъм за контролирано проветряване, който чрез завъртане на дръжката нагоре дистанцира цялото крило на 6 мм от рамката, като по този начин позволява вентилиране. Благодарение на това вентилиране се избягва образуването конденз и мухъл. Освен това , този начин на проветрение може да използвате през нощта или дори когато Ви няма, тъй като механизмите остават заключени и Вашето жилище - защитено.
PVC плъзгащи системи
PVC плъзгащи системи - дизайн
Освен, че са функционални прозорците от системата са и естетически издържани. Вие може да се насладите на красиви „Френски прозорци“ от пода до тавана без излишни профили да прекъсват гледката Ви. Възможно е да се направят крила с височина до 2,70 м и ширина до 2 м, с тегло до 200 кг.
PVC плъзгащи системи
PVC плъзгащи системи ефективност
PVC плъзгащи системи

ОСТАНЕТЕ СВЪРЗАНИ С НАС

instagram skype gplus

Редовен член на Сдружение български врати, прозорци и фасади

Сдружение български врати, прозорци и фасади

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).