Milkana SPACE алуминиеви плъзгащи системи
ПРОСТОР И ПРОСТРАНСТВО
SPACE - функционалност
Това е идеята на алуминиевата система за веранди от серията "MILKANA SPACE". Възможността с едно движение да отворите цялата веранда, без да остава никакво остъкление на пътя Ви – НЕСРАВНИМО. Едно движение - и вътрешното и външното пространство стават едно цяло. Толкова е лесно – отключвате, плъзгате и всички крила се стифират в единия или в двата края.

Серията остъкления за веранди "MILKANA SPACE" е изработена от термоизолирана алуминиева профилна система с отваряне тип хармоника ALUMIL M19800 ACCORDION ALUTHERM. Могат да бъдат остъклени големи пространства при 100% отваряемост. Подходяща е както за частни къщи и апартаменти, така и за обществени сгради и заведения.
Алуминиеви плъзгащи системи серия SPACE
серия SPACE - ефективност
Системата притежава добри топлоизолационни качества, благодарение на прекъснатия с 18 мм полиамидна пластина термо-мост, два слоя гумено уплънение от EPDM, четки с висока плътност. В съчетание с правилните стъклопакети може да се достигне много добра топлоизолация.
Алуминиеви плъзгащи системи серия SPACE
серия SPACE дизайн
При верандите "MILKANA SPACE" отново имате огромен избор от цветови варианти, всички цветове по RAL, както и т. нар. "сабле" бои, които имат уникален перлен завършек. Колекцията от дървесни декори "MILKANA WOOD DECOR" също е на Ваше разположение.
Алуминиеви плъзгащи системи серия SPACE

ОСТАНЕТЕ СВЪРЗАНИ С НАС

instagram skype gplus

Редовен член на Сдружение български врати, прозорци и фасади

Сдружение български врати, прозорци и фасади

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).