Milkana art алуминиеви плъзгащи системи
Серията алуминиеви плъзгащи прозорци за веранди „MILKANA ART” е вдъхновена от артистичното въображение на съвременните архитекти. Независимо дали става дума за обществени сгради, заведения и хотели или за частен дом или вила, в своите проекти архитектите все повече залагат на големите прозорци. Това е предизвикателство за нас – производителите на дограма.
ART - функционалност
Да, наистина красотата на огромните прозорци е несравнима, но не всяка система може да отговори на всички изисквания, които са необходими за надеждното им функциониране. Верандите „MILKANA ART” се изработват от алуминиевата система за плъзгане с повдигане ALUMIL M300 FALCON, която притежава всички необходими качества, за да бъдат създадени перфектните прозорци за Вашата веранда:
  • Отлична статика - за изработването на големи модули това е особено важно качество, което определя стабилността, устойчивостта им. Могат да бъдат създадени крила с ширина до 3 м, височина до 3 м и тегло до 250 кг.
  • Много добра топлоизолация – благодарение на термомост от полиамид, подсилен с фибростъкло - 20мм за касата и 15 мм за крилото, два EPDM уплътнителя
  • Лекота при плъзгане на крилото – осигурена от специалният механизъм за повдигане и плъзгане с тефлонови ролки и иноксов водач
  • Сигурнос – благодарение на многоточковата заключваща система на AGB
  • Вентилация – механизми за контролирано проветрение
Алуминиеви плъзгащи системи серия ART
серия ART - ефективност
В допълнение с енергоспестяващия стъклопакет
"MILKANA ENERGY III" получавате един продукт с наистина отлични качества:
  • Топлопроводимост – до Uw = 1,8 W.m²K
  • Въздухопроницаемост – клас 4
  • Водонепропускливост – клас 4В
  • Устойчивост на натоварване от вятър – клас С4
Алуминиеви плъзгащи системи серия ART
серия ART дизайн
Дизайна е въпрос на Вашето въображение и желание. Можете да избирате от цялата гама цветове по RAL, както и от дванайсетте дървесни декора от колекцията "MILKANA WOOD DECOR". Освен това, можете да изберете различни цветове за вън и вътре.

Декорациите в стъклопакета с декоративни алуминиеви шпроси също зависят от Вашия вкус и предпочитание.

Верандите "MILKANA ART" успешно се съчетават с комарник тип "плисе", който е плъзгащ се и може да се отваря както отляво, така и отдясно.
Алуминиеви плъзгащи системи серия ART

ОСТАНЕТЕ СВЪРЗАНИ С НАС

instagram skype gplus

Редовен член на Сдружение български врати, прозорци и фасади

Сдружение български врати, прозорци и фасади

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).