Милкана - златен партньор на Годишна среща на Национален регистър за ново строителство и реконструкции

Милкана - златен партньор на Годишна среща на Национален регистър за ново строителство и реконструкции

На 15 май 2019 се проведе най-голямото събитие за топ строителни предприемачи, инвеститори, архитекти, големи търговци и финансови институции, поканени от Националния Регистър за Ново Строителство и Реконструкции в България. На седмата поредна работна среща присъстваха над 700 представителите от бранша. Събитието се осъществи със съдействието на Милкана ООД, в качеството си на златен партньор.

 

Гостите имаха възможност да се запознаят с победителите в годишната „Класация М2“ за 2018 г. Веднъж в годината, Националния Регистър за Ново Строителство и реконструкции – BCC.bg обявява топ Инвеститор, Проектант и Строител на годината.

Класацията се прави изцяло и единствено на база реални числа за квадратни метри разгъната застроена площ, в които е инвестирано, били са проектирани, построени и завършени с акт 16. Класацията е напълно имунизирана срещу субективизъм и показва реалните усилия и успехи на инвеститорите, проектантите и строителите в България.

Представени бяха доклади за актуалното състояние на пазара за цялата страна.

Проведе се и панелна дискусия за състоянието на пазара, перспективи и възможности пред индустрията и очаквания за настоящата и следваща година.

Повече информация може да намерите на следния линк: https://www.bcc.bg/events.php

 

ОСТАНЕТЕ СВЪРЗАНИ С НАС

instagram skype gplus

Редовен член на Сдружение български врати, прозорци и фасади

Сдружение български врати, прозорци и фасади

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).