Охранителни ролетки

Основната функция на охранителните ролетки е да ограничат достъпа до търговски обекти, обществени и жилищни сгради и др.
Milkana охранителни ролетки
Елегантен дизайн с възможност за избор от шест модела ламели:
  • плътни (стандартни и ветроустойчиви)
  • перфорирани
  • тип "мрежа"
  • тип "оплетка"
  • тип тръбни "шахмат"
  • тип тръбни "класик"
Може да бъде направена и комбинация от няколко вида ламели. Не ограничен избор от цветове по RAL.
Milkana охранителни ролетки
охранителни ролетки - характеристики
Всички части на ролетките са изработени от горещо поцинкована стомана, издръжлива на корозия и при екстремални климатични условия. Покритието е прахово полимерно в цвят по RAL.

Водачите могат да бъдат "П" образни или "омега", комплектовани с четки и гумени уплътнения за по-добро уплътнение и безшумно движение на ролетката.

Обшивката на кутията може да бъде както от стоманени ламели с прахово полимерно покритие в цвета на ролетката, така и от гладка ламарина. Размерът ѝ зависи от височината на затваряния отвор и от типа на ролетката.

Теглото на подвижната част на охранителните ролетки е балансирано, посредством спирални лентови пружини. Това позволява лесното им движение, когато управлението е ръчно.

Всички ролетки са снабдени с усилен стоманен прагов профил, осигуряващ максимална защита срещу взлом. При ръчния вариант заключването е посредством секретни или касови брави, внедрени в праговия ламел.

Автоматизацията осигурява лесно и удобно управление чрез бутон или дистанционно. Освен това автоматизирането съществено намалява шума от движението на платното. Могат да бъдат монтирани и допълнителни екстри, като системи за контрол на достъпа чрез безконтактни ключове, фотоклетки и магнитни датчици, сигнализация при отваряне и затваряне, защитна гума с датчик за препятствие.

Монтажът е препоръчително да бъде извършен след приключване на строителните работи. При наличие на автоматика е необходимо предварително окабеляване.

За монтаж на ролетка е необходимо над затваряния светъл отвор да има достатъчно място за кутията, както и място отстрани на отвора за водачите.

Във всички случаи преди да пристъпите към подготовка на отвора, свържете се с нас за да Ви консултираме.
охранителни ролетки

ОСТАНЕТЕ СВЪРЗАНИ С НАС

instagram skype gplus

Редовен член на Сдружение български врати, прозорци и фасади

Сдружение български врати, прозорци и фасади

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).