Екстериорни pvc врати
ИЗЯЩЕСТВО ВЪВ ВСЕКИ ДЕТАЙЛ
PVC входните врати "MILKANA INOVATION DOOR" притежават всички хатактеристики на прозорците от серия "MILKANA INOVATION"
Екстериорни pvc врати дизайн
Меки линии и заоблени форми, създаващи усещане за уют. Дървесни декори, приближаващи се максимално до естественото въздействие на дървото. Съчетание на красотата и топлината на дървото с предимствата на PVC системите:
  • Не изискват специална поддръжка или боядисване
  • Лесни за почистване
  • Устойчиви на стареене
  • Топлоизолационни характеристики близки до тези на дървените врати

PVC входните врати "MILKANA INOVATION DOOR" са символ на естетика и баланс, стил и непреходна елегантност.
Всяка врата се проектира в зависимост от индивидуалните изисквания на клиента. Могат да бъдат със стъкла, плътни или в комбинация – остъклена част и плътна част. Имате избор както от модели, разработени от нас, така и от каталозите с декоративни панели.

ACRYLCOLOR – бели отвътре, цветни отвън. Иновативната технология ACRYLCOLOR на GEALAN представлява едновременно екструдиране на белия PVC материал с цветно акрилно покритие при изключително високи температури, в резултат на което, се получават профили със стъклено-гладка цветна повърхност, която е устойчива на екстремални атмосферни влияния. Прозорците и вратите изработени от профили ACRYLCOLOR са с уникални качества. Инфрачервените слънчеви лъчи се отразяват от белия слой под акрилното покритие, като по този начин профилът се нагрява много по-малко, в сравнение с стандартните цветни профили и линейните разширения са минимални. В същото време бялата повърхност отвътре гарантира, че прозорецът ще хармонизира с всяка стая, без значение каква е декорацията на интериора. Профилите ACRYLCOLOR са изключително здрави, не показват никакви признаци на стареене след години на употреба, дори сравнени с нови профили. Прозорците с ACRYLCOLOR са с копринено гладка повърхност, те имат не само висока устойчивост на надраскване, но също така и на прах и мръсотия. Акрилното покритие не се напуква, не избелява, не се бели и не изисква никаква поддръжка.
Екстериорни врати - ACRYLCOLOR
Изтегли каталог
Екстериорни врати - ACRYLCOLOR
Екстериорни врати - функционалност
PVC вратите "MILKANA INOVATION DOOR" са изработени от висококачествени немски профили. С конструктивна ширина 74 мм профилната система S 8000 IQ на GEALAN притежава много добри характеристики. Отлична статика благодарение на STV® (Статично сухо стъкло). При иновативната техника на залепване създадена от GEALAN STV® (Статично сухо стъкло), стъклопакетът или панелът се лепят за крилото с помощта на специално създадена лента за изработването на прозорци и врати (същата лепенка се използва и за лепене на прозорците при производството на самолети). Посредством залепването, твърдостта на стъклото се предава на крилото и по този начин цялата система става по-стабилна. Благодарение тази техника могат да бъдат създадени стандартни елементи, които да бъдат изцяло без арматура. Комбинирайки STV® с арматурата на крилото могат да бъдат получени изключително големи елементи без това да доведе до провисване и измятане. Дори след продължително ползване , прозорците и вратите с техниката STV® се затварят като сейф. Освен това залепването на стъклопакета за крилото спомага за защита от проникване.
Екстериорни врати - функционалност
Milkana art дизайн
Екстериорни pvc врати ефективност
Екстериорни врати PVC
ВАШИЯТ ДОМ - ВАШАТА КРЕПОСТ
Гарантираното удобство в собственото жилище е въпрос и на сигурност. Входните врати "MILKANA INOVATION DOOR" предлагат защита срещу взлом на много високо ниво благодарение на:
  • стабилната конструкция на профилната система
  • особено внимание се обръща и на размера и дебелината на стоманените усилващи профили
  • метода за лепене на стъклопакета и панела STV® (Статично сухо стъкло)
  • и не на последно място - надеждния и сигурен обков
За производството на PVC входни врати "MILKANA INOVATION DOOR" ние използваме многоточкова заключваща система на италианската марка AGB и немски панти Dr. Hahn.
Inovation ефективност

ОСТАНЕТЕ СВЪРЗАНИ С НАС

instagram skype gplus

Редовен член на Сдружение български врати, прозорци и фасади

Сдружение български врати, прозорци и фасади

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).