Milkana BATH
Душ кабините и параваните за баня "MILKANA BATH" са практично и красиво решение за преграждане на Вашата баня. Отделяйки душа от останалата част на помещението чрез стъклена преграда Вие не само я запазвате суха, но и спасявате Вашите мебели и вратата на банята от изгниване. Прегражданията с безпрофилни системи създават стил и простор. Всичко, което виждате е стъкло и красиви хромирани панти дръжки и аксесоари.

Душ кабините и параваните за баня “MILKANA BATH” се изработват от 8 мм закалено стъкло. Закаленото стъкло е тип безопасно стъкло, което чрез контролирана термична или химична обработка увеличава твърдостта и издръжливостта си, и, ако въпреки това се счупи, то се разпада на малки не остри парчета, така, че да не може да Ви нарани. Стъклото може да бъде прозрачно, матирано, цветно (кафяво, зелено, сиво) или с различни декорации по Ваше желание. Декорациите се изпълняват с термо- и водоустойчиво фолио и също могат да бъдат в различни цветове Използваме висококачествен обков с марка OZONE.

Всяка преграда се проектира индивидуално според изискванията на клиента. От Вас зависи, дали желаете тръбно плъзгане, плъзгане с релса, хармоника, душ кабина с магнитно затваряне или просто параван.
Душ кабините и параваните за баня “MILKANA BATH” могат да бъдат изработени от стъкла ShowerGuard с иновативно йонно покритие. При  производството им се използва въглерод със структура, наподобяваща диаманта.

Стъклата ShowerGuard  предпазват от корозия преди още тя да е започнала
•    Повърхността на стъклата е запечатана по време на производството с процес на йонизиране.
•    За разлика от други защитни покрития, които в крайна сметка изчезват, защитата, осигурена от ShowerGuard стъклото, е неделима част от самото него, така че не е необходимо да се поставя повторно.
•    С минимални усилия ShowerGuard стъклата ще остават красиви за години напред.
•    ShowerGuard стъклата е подкрепена с Lifetime потребителска гаранция

Поддръжка на стъклата
Стандартно поддръжка на стъклата за баня изисква доста усилия, за да бъдат запазени чисти.
Следите от сапун, влага и препарати могат да се превърнат в ежедневна грижа.
Патентованата технология на ShowerGuard притежава специално перманентно покритие, което не може да бъде отмито и предпазва стъклото от надраскване, влага, сапун, препарати и др.
Мека кърпа или влажна гъба и стандартно използвани домакински препарати е всичко, от което се нуждаете за периодична поддръжка.
Душ кабините и паравани - MILKANA BATH

ОСТАНЕТЕ СВЪРЗАНИ С НАС

instagram skype gplus

Редовен член на Сдружение български врати, прозорци и фасади

Сдружение български врати, прозорци и фасади

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).