Външни хоризонтални щори

Външните хоризонтални алуминиеви щори изпълняват основните функции на съвременните слънцезащитни технологии и изискванията за модерен дизайн на фасадата.
С многообразието от цветове участват активно в оформянето на екстериора. Те са един от най-елегантните и ефективни слънцезащитни продукти. Могат да бъдат много добре адаптирани към външните климатични условия, така, че да не позволят преминаването на над 90% от слънчевата енергия.
По този начин работата на охлаждащите системи може да бъде намалена драстично. При затворено положение ограничават напълно видимостта и проникването на светлина, можете да ги движите нагоре и надолу или просто да
завъртите ламелите за да регулирате количеството на пропускане. Изключително функционални са в автоматизирания си вариант, особено, ако се добавят сензори за слънце и за вятър. Във варианта без автоматизация, управлението се извършва ръчно, посредством манивела, която се монтира от вътрешната страна на прозореца. Изработени са от алуминии с прахово полимерно покритие, устойчиво към неблагоприятни климатични условия.
Предлаганите модели са:
  • C 50 – с С образни алуминиеви ламели, с височина 50 мм
  • C 80 - с С образни алуминиеви ламели, с височина 80 мм
  • Z 90 – с Z образни алуминиеви ламели, с височина 90мм
Външни хоризонтални щори - Милкана

ОСТАНЕТЕ СВЪРЗАНИ С НАС

instagram skype gplus

Редовен член на Сдружение български врати, прозорци и фасади

Сдружение български врати, прозорци и фасади

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).