За Милкана

ПОСТОЯНСТВО – това е философията в политиката на Милкана ООД – Плевен. Постоянство в инвестициите, постоянство в подбора на специалисти, постоянство с конкурентни цени и високо качество на производсвото.

С тази философия започнахме през 2003 г. в малък цех за производство на стъклопакети. Отворихме складове за търговия с профили и аксесоари за производство на PVC и алуминиева дограма. Разширихме дейността и предложихме на пазара нови продукти – висококачествени ламинирани плоскости, паркет и мебелен обков. Развихме и обработката на стъкло, като инвестирахме в оборудване с машини.

Времето минаваше и натрупахме все повече знания и опит. Тогава модернизирахме производството на стъклопакети и открихме цехове за изработка на дограма. Днес всички производства са сертифицирани и стъклопакетите са тествани в независима лаборатория в Италия. Гордеем се, че сме една от малкото български фирми, която работи по европейските стандарти и продължава да търси и произвежда иновативни продукти.

Част от голямото семейство на Милкана е добре развитата дистрибуторска мрежа, която изградихме с много труд, лоялност, качествена продукция, добро обслужване и сътрудничество. Така се гради доверие и ние го заслужихме.

От 2010 г. имаме стабилни позици на италианския пазар, за който произвеждаме врати и прозорци. Създадохме бизнес контакти и с Белгия, Франция, Германия и Швейцария. На тези пазари се допускат само продукти с високо качество и конкурентни цени, а Милкана произвежда и продава само такива продукти. Партньорството с тези страни ни научи да инвестираме в по-модерно техническо оборудване, постоянна квалификация на специалистите и тогава идват новите пазари.

В услуга на клиентите си, решихме да представим дейността си по един нетрадиционен начин. На 22 март 2013 г. открихме единствения по рода си шоурум в страната. Експозицията е разположена на площ от 380 кв.м. и представя продуктите, които произвеждаме и монтираме за вътрешния и външен пазар. Впечатляващи са най-новите и модерни тенденции в производството на алуминиеви и PVC дограми, секционни, ролетни и индустриални гаражни врати, интериорни врати, над 20 вида външни и вътрешни щори, сенници, системи за преграждане от стъкло. Картината се допълва с образци на декинг настилка, ламиниран паркет, парапети. Експонираните облицовки и настилки от естествен камък, се обработват съгласно желанието на клиента и така изпълняваме всяко дизайнерско решение.

Това представяне на цялата гама от производството е голяма инвестиция и то по време на криза. Убедени сме, че това е верния път към клиента – да пипне, да се изпробва пред очите му, за да се убеди в качеството. Клиентите ни имаха нужда да направят своя избор директно и ние им го осигурихме. С високо качество и лоялност към клиента се гради име и затова работим така.

Днес, благодарение на своя труд и професионализъм сме надежден и сигурен партньор за хиляди клиенти.

Така е, защото нашата философия е постоянство – от първите стъпки и до днес.

ОСТАНЕТЕ СВЪРЗАНИ С НАС

instagram skype gplus

Редовен член на Сдружение български врати, прозорци и фасади

Сдружение български врати, прозорци и фасади

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).