Новини

МИЛКАНА с отличие ДОБРОДЕТЕЛ на 2016г.

МИЛКАНА с отличие ДОБРОДЕТЕЛ на 2016г.
 
На 20 февруари 2017г. в конферентната зала на хотел Ростов, гр. Плевен, бяха отличени добродетелите на 2016г. от Националното сдружение на сираците в България.
Отличията се връчват на всички, които са допринесли за развитието на деца в неравностойно положение. Те бяха раздадени от Слави Михайлов – председател на Националното сдружение на сираците в България.

Прочети още...

Mонтажният екип на МИЛКАНА премина успешно обучение на Алу Къониг Щал Академия

Mонтажният екип на МИЛКАНА премина успешно обучение на АЛУ КЪОНИГ ЩАЛ АКАДЕМИЯ за
« Съвременен монатаж на прозоречни конструкции и врати »


През месец февруари 2017 екип Монтажи на фирма МИЛКАНА взе участие в обучение на тема « Съвременен монатаж на прозоречни конструкции и врати ». Проведеният курс е част от АЛУ КЪОНИГ ЩАЛ АКАДЕМИЯ.

Прочети още...

4-та национална конференция "Новости тенденции и нормативни изисквания в производство на врати,прозорци и фасади"

МИЛКАНА взе участие в 4-тата Национална конференция, организирана от Сдружение „Български врати, прозорци и фасади". Събитието се проведе от 11 до 13 ноември в гр. Пловдив и темата беше „Новости, тенденции и нормативни изисквания в производството на врати, прозорци и фасади".

Прочети още...

Обучителен семинар за стъклопакети.

 МИЛКАНА участва в практически семинар "Система за вътрешен производствен контрол за стъклопакети", иницииран от Сдружение "Български врати, прозорци и фасади", професионална секция „Стъкла“. Основна цел на обучението беше запознаване с изискванията по разработване и прилагане на Система за производствен контрол на стъклопакети съгласно БДС EN 1279-6. Г-н Енио Монято, експерт от италианската лаборатория Stacione Sperimentale del Vetro, води лекциите по време на семинара.

Прочети още...

Да слезем от колите и да повървим пеша

На 15.10.2016 се проведе първият пешеходен поход Плевен – Тотлебен под надслов

"ДА СЛЕЗЕМ ОТ КОЛИТЕ И ДА ПОВЪРВИМ ПЕША"

Основни организатори на инициативата бяха кметът на с. Тотлебен, г-н Емил Гашев, текстилната фабрика KHМ TEXTIL и МИЛКАНА ООД.

Прочети още...

МИЛКАНА с изключителни права за най-новата система на ЕТЕМ - Е68

МИЛКАНА получи сертификат, че разполага с обучен екип и подходящо оборудване да произвежда и предлага на пазара най-новата система ЕТЕМ Е68.

Екипът ни премина успешно техническо обучение за тази нова архитектурна серия за прозорци и балконски врати с прекъснат термичен мост.

Прочети още...

Екипът на МИЛКАНА премина успешна Академия MCA.

В специализираното обучение бяха разгледани специфични изисквания за монтаж и ремонт на секционни гаражни врати от продуктовата гама на MCA.

Удобството и сигурността при употреба, елегантният дизайн, използването на най-новите технологии на MCA са в съответствие с европейските норми за сигурност.

МИЛКАНА е един от основните дистрибутори на марката MCA за България.  Добрите ни партньорски взаимоотношения гарантират високото качество на предлаганите продукти с марката MCA.

МИЛКАНА със сертификат „Коректна фирма“

МИЛКАНА със сертификат „Коректна фирма“

МИЛКАНА със сертификат „Коректна фирма“

Сертификатът "Коректна Фирма" се признава на предприемачи характеризиращи се с безупречна репутация сред клиенти и контрагенти.

Сертификатът се издава след направена иновативна, авторска методика на изследване, която позволява на базата на създаден алгоритъм да се определи т. нар. Коефициент на Мнения. "Изследователски център на клиентските мнения" ЕООД за своя сметка провежда изследване на дадено предприятие в България, използвайки специализирания софтуер, който е създаден от полското дружество CBOK Ltd, според горе споменатия алгоритъм.

МИЛКАНА - "Най-успешно представила се фирма в сектор строителство за 2015"

За втори път МИЛКАНА е удостоена с награда от традиционния конкурс „Бизнесмен на годината“, организиран от Община Плевен и Браншовата бизнес камара. Тържествената церемония се проведе на 11.12.2015г. в присъствието на представители на Общината, медии и управители на най-успешните бизнеси в града.

Прочети още...

„Милкана“ ООД с отличие от конкурса „Най-добра българска фирма на годината“

„Милкана“ ООД с отличие от конкурса „Най-добра българска фирма на годината“

МИЛКАНА взе трета награда за най-добра българска фирма в категория „Големи и средни предприятия“ в утвърдения вече конкурс „Най-добра българска фирма на годината“, организиран от Fibank (Първа инвестиционна банка).

Прочети още...

ОСТАНЕТЕ СВЪРЗАНИ С НАС

twitter skype gplus

Редовен член на Сдружение български врати, прозорци и фасади

Сдружение български врати, прозорци и фасади